Maarten

“Eigenlijk begon het met een goede vriendschap, hoe cliché het ook klinkt. Jeroen en ik leerden elkaar kennen tijdens onze opleiding. Gedeelde interesses, goede gesprekken en vooral dezelfde (slechte) humor bracht ons bij elkaar. Al sinds we vrienden zijn deelden we een droom van een eigen bedrijf oprichten. Toen Jeroen over dit geweldige product begon zag ik gelijk allemaal mogelijkheden, dus dit was onze kans samen! 

Of we dit product samen op de markt wilde zetten was geen vraag meer, want dit product verkoopt eigenlijk zichzelf. Met een biertje erbij begonnen we te brainstormen en een aantal maanden later was Twimage opgestart en ontkiemt. We zijn benieuwd wat de toekomst brengt!”

Erik

in 2021 vertelde Jeroen Lubberhuizen mij over Twimage. Ik ben altijd ontzettend benieuwd naar opstartende bedrijven en ik ging enthousiast verder vragen naar alle plannen en mogelijkheden. Ik hou me al jaren bezig met investeren en productontwikkeling en dit bleek erg relevant in de start-up cultuur van Twimage.

Jeroen en Maarten Grootenboer vertelde me over de vraag van meerdere potentiële klanten “heeft de Twimage ook een effect op de akoestiek?”. Ik hou van dit soort vragen gezien mijn achtergrond in natuurkunde.

 Onze gesprekken bleken erg nuttig en inspirerend alle kanten op. We besloten daarom dat ik een actievere rol kon gaan spelen binnen Twimage en later werd ik volledig deel van Twimage. Ondertussen werken we heerlijk met z'n drieën samen om nog meer klanten blij te maken.